Posle sinoćnjeg incidenta koji se dogodio na centralnom gradskom šetalištu u Novom Sadu kada je došlo do verbalnog konflikta između prolaznika sa jedne i aktivista Narodne stranke sa druge strane, a u kojem je učestvovao i visoki funkcioner Srpske desnice Mihailo Janjić, danas se tim povodom oglasio i lider ove stranke Miša Vacić.

“Obavešten sam da je sinoć došlo do verbalnog sukoba između grupe građana i Jeremićevih članova u kojem je učestvovao i naš član Predsedništva Mihailo Janjić. Na snimcima koje sam pregledao jasno se vidi da uvrede isključivo dolaze od strane članova Narodne stranke. Ne vidim ništa sporno u tome da bilo koji građanin, pa bio to i član Srpske desnice, priđe štandu i postavi pitanje. U krajnjem nije Janjić uništio Novi Sad već upravo Bora Novaković, koji očigledno ima strah od pitanja svojih sugrađana, a još više svoje savesti…” – rekao je Vacić.

On je takođe podsetio i na događaj od pre nedelju dana kada je u Vrbasu Novaković fizički nasrnuo na pripadnike MUP-a te je tom prilikom zbog napada na službeno lice priveden u policijsku stanicu.

“Oni su nasilnici, oni izazivaju nerede, oni tuku policajce, videlo se pre nedelju dana u Vrbasu ko su zapravo istinski nasilnici. U nedostatku argumenata sve češće posežu za agresivnošću. To im nećemo dozvoliti!” poručio je predsednik Srpske desnice.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here