Podršku Srpskoj desnici na lokalni izborima u opštini Medveđa, dalo je nekoliko stotina žitelja sa juga Srbije


Prema navodima predsednika Srpske Desnice Miše Vacića, stanovnici Medveđe koji u nedelju izlaze na birališta – podržaće listu Srpske desnice, čiji je nosioc Dejan Simić.

Srpska desnica je u proteklih nekoliko dana organizovala kulturno veče u predizbornoj kampanji, koje je prema rečima lidera stranke Miše Vacića, po broju okupljenih bilo za cenzus.

Najuže rukovodstvo stranke obišlo je, i u najudaljenijim selima porazgovaralo sa meštanima, kako bi stekli preciznu sliku o potrebama gradjana.

Prema navodima iz Srpske desnice, koja je u kampanju krenula sa sloganom hoćemo, možemo, moramo,” više stotina gradjana dalo je podršku Srpskoj desnici, kako potpisima, tako i kapilarnim sigurnim glasovima. Zbog neprestanih napada opozicije, u kojoj je najviše ističu Dveri, koje nisu čak uspele da sakupe ni potpise, ali i pojedinih medija, podrška Srpskoj desnici raste iz dana u dan, pa je sasvim izvestan dvocifreni rezultat u nedelju.

Na izborima u Medveđi pored dve albanske partije (Partija demokratsko delovanje Lista demokratske partije i alternativa za buducnost ), učestvuju SNS, SRS, SPS, PUPS, JS i Srpska desnica.

U razgovoru sa srpskim domaćinima, predsednik Srpske Desnice rekao je da je poljoprivreda jedan od privrednih stubova kojoj će se posvetiti najveća moguća pažnja i da će Srpska Desnica zahtevati povećanje poljoprivrednih subvencija.

”Poljoprivreda je strateška privredna grana, i nama kao srpskim rodoljubima je cilj da se mladi vraćaju u manja mesta, da se bave poljoprivredom i da na taj način negujemo srpsko selo i Srbiju koje nema bez spasa sela.”

Podsećamo, Srpska desnica je nedavno postala deo vlasti u Vranju, preuzevši nekoliko poslanika od vladajućeg SPS-a.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here