KRIMINALNI POLICIJSKI PAR IZ KIKINDE DEO NAJVEĆE SVETSKE PREVARE PRIPADNIK ŽANDARMERIJE MUP SRBIJE ILIJA BELOŠ I INSPEKTOR ODELJENJA ZA PRIVREDNI KRIMINAL U OKVIRU PU KIKINDA MAJA BELOŠ, U OKVIRU FIRME ONE LIFE DIZAJNIRALI SU PIRAMIDALNU PREVARU U DO SADA NEVIĐENIM RAZMERAMA POD IMENOM ONECOIN. NJIHOVI PRSTI DUBOKO SU UPLETENI U OVU KRIMINALNU ORGANIZACIJU POSREDSTVOM DUŠANA TORBICE, BRATA MAJE BELOŠ. IZ PRILOŽENIH SLIKA, JASNO SE MOŽE VIDETI DA JE DUŠAN TORBICA BLIZAK SA OSNIVAČEM ONECOIN-A KONSTANTINOM IGNATOVIM, KOJI JE 6. MARTA 2019. GODINE UHAPŠEN U LOS ANĐELESU. NA PRILOŽENOJ SLICI, RAME UZ RAME SA DUŠANOM TORBICOM NALAZI SE I IGOR KRUNIĆ, ČOVEK SA POZAMANŠNIM KRIMINALNIM DOSIJEOM.


Molimo predsednika Aleksandra Vučića da istraži ove kriminalne radnje, jer nije moguće da Zakon o Policiji dozvoljava da se pripadnici Ministarstva Unutrašnjih Poslova bave internacionalnim prevarama i zaštitom kriminalaca.

Kriminalne radnje ove kategorije materijal su za visoke državne istražitelje, i ovakav rad policijskih službenika trebalo bi temeljito ispitati i krivično procesuirati.

Vršenjem inspektorske dužnosti Maje Beloš nezadovoljna su brojna pravna i fizička lica opštine Kikinda, što je posledica njene opširne umešanosti u klasično reketiranje tih pravnih lica i firmi.

Ukoliko vam je u cilju da uništite konkurenciju preko noći, Maja Beloš će prva prihvatiti mito – po principu ko da više.

Prevarantske Magistrale Kompanije One Life

Kompanija One Life sprovodi javne promocije piramidalne prevare OneCoin putem društvene mreže Facebook. Ove promocije su ogromnih razmera i budžeta, zbog čega pokretači ove kompanije, arhitekte piramidalne prevare i učesnici u plasiranju marketinških kampanja mogu da se pohvale jednim od najdebljih krimanlnih dosijea ove kategorije u svetu.
Osnivači i vođe OneCoin-a, Konstantin Ignatov i njegova sestra Ruja Ignatov, uhapšeni su 6. marta 2019. u Los Anđelesu. Oni su optuženi za “transakcione prevare, prevare hartija od vrednosti i za pranje novca”, pri čemu su privlačili investitore da ulažu “milijarde dolara u lažnu kriptovalutu”.

OneCoin je osnovan 2014. u glavnom gradu Bugarske, Sofiji. Projekat funkcioniše kao marketinška mreža preko koje članovi dobijaju provizije za privlačenje drugih potencijalnih investitora za kupovinu kriptovaluta. OneCoin navodno ima preko tri miliona članova širom sveta.

O Centru Delovanja Maje Beloš Kroz Kompaniju OneCoin U Jezgru Neprijateljskih Obaveštajnih Službi

Želimo da naglasimo da Maja Beloš direktno iz Sofije, glavnog grada Bugarske u kom je ujedno i osnovana kompanija One Coin, učestvuje u kreaciji marketinških kanala i distribuciji prevarantskog sadržaja putevima istih.

Ministarstvo Pravde SAD u saradnji sa FBI-em vodi istragu kompanije OneCoin zbog osnovanih sumnji o prevari koja u opticaj dovodi milijarde ukradenih dolara.

Internet stranice bruje od nebrojenih komentara, kako oštećenih, tako i informisanih ljudi koji tvrde da Dušan Torbica, brat inspektorke Maje Beloš, manipuliše i vara pravna i fizička lica širom Kikinde. Da li je ovo pravna država? Predsedniče, reaguj!

O Saradnji Ilije i Maje Beloš Sa Neprijateljskim Obaveštajnim Službama

Posvećeno istražujući ovaj kriminalni bračni par osnovali smo zabrinjavajuće sumnje da Maja i Ilija Beloš nisu umešani jedino u internacionalne ekonomske prevare, već aktivno sarađuju i sa obaveštajnim službama koje su poznati neprijatelji srpske države, na šta nas navode sledeće informacije:

Prevarantska kompanija OneCoin ne bi mogla da funkcioniše na svetskim razmerama sa sedištem na Balkanu, u bugarskoj prestonici Sofiji, bez podrške i oslonca u na hrvatske, austrijske. Albanske, bugarske i kosovske obaveštajne službe.

Evo zašto Maja Beloš posećuje obaveštajne centre u Zagrebu, Sofiji, i Beču:


Postoji osnovana sumnja da se Maja Beloš u Zagrebu sastaje sa viskom funkcionerima SOA i deli informacije od krucijalnog značaja, uključujući detalje o položaju, kretanju i udarnoj moći najelitnije jedinice Žandarmerije MUP-a čiji je dugogodišnji pripadnik njen suprug Ilija Beloš.


Ilija Beloš, suprug Maje Beloš, redovno odlazi na teren u zaštićenu zonu bezbednosti na Kosovu i Metohiji. Ovo prouzrokuje opravdanu bojazan da su kosovska služba bezbednosti AKI i hrvatska služba bezbednosti SOA u posedstvu detaljnih informacija o razmeštaju i brojnom stanju naše jedinice na toj teritoriji, što direktono kompromituje akcioni potencijal srpskog odbrambenog mehanizma u slučaju krajnje nužde.

Naše Obaveštajne Službe Za Sad Nisu Alarmirane: Buđenje Podhitno!

Naša obaveštajna služba ima dovoljno razloga da detaljnije preispita kretanja Maje Beloš po navedenom trouglu Beč-Zagreb-Sofija, pogotovo uzimajući u obzir da su to centri iz kojih se vekovima neprijateljski deluje prema srpskoj državi.

Uzimajući ove zabrinjavajuće činjenice u obzir, nije iznenađujuće što Maja Beloš deluje sa ciljem uništenja prekodrinskih srba, kao i dece vojnih lica.
Samo LUD čovek pomislio bi da su ovako isprepletana delovanja slučajnost ili koincidencija, a za sada možemo samo da se nadamo da će se naše službe aktivirati oko ove alarmantne materije i ispitati tragove i učesnike, kao i da naš glas neće biti doživljen neozbiljno i kao takav otpisan.

Kriminalni Bračni Par Krije Se Nedodirljiv U Najdubljim Krugovima Žandarmerije

Budući da je ovaj duboko korumpirani bračni par ukorenjen u najdublje krugove MUP-a Republike Srbije i zbog toga nedodirljiv, jedina opcija koja nam preostaje je da se potrudimo i obelodanimo ovaj dokaz da su se putem Maje i Ilije Beloš u naše redove infiltrirale strane obaveštajne službe i u njima našle saradnike. Iz ovog razloga HITNO je da ih mi prepoznamo kao višestruke izdajnike.
Neophodno je podsetiti na prethodno navedenu činjenicu da se Maja i Ilija Beloš zajedno sa Dušanom Torbicom, bratom Maje Beloš upušta u visokobudžetno internacionalno propagandiranje lažne kriptovalute OneCoin, otkrivajući se bestidno pritom kao družina dilera, šejkera i prodavaca ove prevarantske valute.

Pozivamo Javnost Da Ne Zatvara Oči Na Ovu Veleizdaju

Ovom prilikom molimo sve oštećene ilegalnim radnjama ovog kriminalnog bračnog para da podhitno kontaktiraju nadležne institucije i ne dozvole da ova nepravda i nadalje bude ignorisana.

Nova tužba protiv Onecoin/Onelife, Jose Gordo prestao sa promocijom

Bivšin investitor u Onecoin, Christine Grablis, podnela je tužbu protiv kompanije i njenih čelnika zbog prevare i obmane, kršenja zakona o hartijama o vrednosti, kršenje ugovora, nepravedno bogaćenje, lažno predstavljanje, podsticanje na prevaru, namerno dovođenje u zabludu, udruživanje u kriminalnu delatnost.


Grablis traži da se oformi komisija za procenu štete, obračun preostalih finansijskih sredstava i prekid rada Onecoin prevarantske delatnosti.


Optuženi su kompanija Onecoin, Ruža Ignjatova, Konstantin Ignjatov, Sebastian Greenwood i Mark Scott.


Uhapšen Sebastian Grinvud, jedan od osnivača Onecoin-a

Jedan od osnivača i desna ruka Ruže Ignjatove, Sebastian Greenwood uhapšen je 5 novembra na Tajlandu.

Bangkokpost prenosi da je Tajlandski CSD (Crime Suppression Division – Divizija za suzbijanje kriminala) u saradnji sa Američkim FBI izvršio hapšenje Sebastiana na osnovu internacionalnog naloga za hapšenje i interpolove crvene poternice, zbog učestvovanja i organizovanja piramidalne šeme sa digitalnom valutom (čitaj Onecoin).

Greenwood je nedugo nakon hapšenja izručen SAD-u. Detalji optužnice još uvek nisu poznati javnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here